Διαμονή σε Πελοπόννησο

Πελοπόννησος

Τα Καλάβρυτα είναι μια γραφική κωμόπολη στην ορεινή Αχαΐα. Απέχει 77 χλμ. από την Πάτρα και 180 χλμ. από την Αθήνα. Αποτελεί τουριστικό προορισμό για πολλούς επισκέπτες, τόσο τους χειμερινούς όσο και τους καλοκαιρινούς μήνες. Στην περιοχή της επαρχίας Καλαβρύτων υπάρχουν πάρα πολλά πανέμορφα χωριά, άγνωστα στο ευρύ κοινό, που έχουν να προσφέρουν πάρα πολλά στον επισκέπτη.

Γενικές πληροφορίες για το Ναύπλιο. Ένας τόπος ξεχωριστός, μυστικιστικός, ευλογημένος, γεμάτος φυσικές ομορφιές και πολιτισμό, που αιώνες τώρα, συνεχίζει να ανθίζει και να γοητεύει κάθε επισκέπτη. Διαμονή, ξενοδοχεία, Ξενοδοχεία φθηνά, πολυτελή, Αξιοθέατα, Παραλίες στο Ναυπλιο. Διαμονη σε Ναύπλιο ξενοδοχεία. Αξιοθέατα, Πυργιώτικα, Μπούρτζι, Παλαμήδι, Παλαιά Πόλη, Ακροναυπλία, Αρχαιολογικό Μουσείο.

Το Τολό βρίσκεται 12 χιλιόμετρα νότια του Ναυπλίου. Παρέχει στους επισκέπτες του την δυνατότητα ήρεμων διακοπών, ή κοσμοπολίτικης ζωής, κυρίως το καλοκαίρι. Έχει πεντακάθαρη θάλασσα και ακτές και παρέχει την δυνατότητα διαμονής και ορμητήριου εκδρομών σ' όλη την περιοχή. Αξίζει να επισκεφθείτε στον Πόρο το ξωκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, που λειτούργησε και σαν κρυφό σχολειό στη διάρκεια του Αγώνα του 1821.