Διαμονή στα Καλάβρυτα

Τα Καλάβρυτα και οι γύρω περιοχές διαθέτουν μοναδικά ξενοδοχεία και ζεστούς ξενώνες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Οι ξενοδόχοι σας περιμένουν για να σας περιποιηθούν. Υπέροχα κτίσματα φτιαγμένα σε τόπο γεμάτο ιστορία και ομορφιά. Ρομαντικά σαλέ, πολυτελή ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες και ενοικιαζόμενα δωμάτια, σας υπόσχονται τέλεια διαμονή και συγκινήσεις.

Καλάβρυτα

Αξιοθέατα στα Καλάβρυτα

Τελευταία ενημέρωση Οκτ 2011


Κάστρο των Καλαβρύτων που βρίσκεται σε υψόμετρο 1100μ και διαθέτει μαγευτική θεά προς την πόλη των Καλαβρύτων.

Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και ύστερα κάντε μια βόλτα από το Αρχοντικό της Παλαιολογίνας.

Ανεβαίνοντας προς το χιονοδρομικό κέντρο κάνετε μια στάση στον Τόπο Θυσίας στο λόφο του Καπή, για να δείτε ένα από τα ξεχωριστά μνημεία της πόλης που έχει κτιστεί προς τιμήν των Καλαβρυτινών ανδρών που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς στις 13 Δεκεμβρίου του 1943.

Αρχαιολογικός χώρος των Άνω Λουσών, μια από τις γνωστότερες αρκαδικές πόλεις που βρίσκεται 15χλμ από την πόλη των Καλαβρύτων στο χωριό Λουσοί.

Αρχαιολογικός χώρος του Αρχαίου Κλείτορα, που βρίσκεται στο Δήμο Λευκασίου στην Άνω Κλειτορία πρόκεται για μία από τις σημαντικότερες πόλεις της αρχαίας Αζανιάδος Κατά την παράδοση η πόλη πήρε το όνομα της από τον Κλειτορα , γιο του Αζάνα.

Μοναδική εμπειρία αποτελεί μια επίσκεψη στο Κλίμα Παυσανία ηλικίας χιλιάδων ετών. Το Κλίμα Παυσανία αναφέρεται από τον Παυσανία από τον οποίο πήρε το όνομα του και βρίσκεται στην θέση Παγκρατέικα καλύβια.

Βαθμολογήστε το:
Πρόσφατα σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια. Μπορείτε να είστε ο πρώτος που θα απαντήσει.